Arbetsmiljöchef till Segment Produktion, JM AB, Stockholm

Tjänst: Arbetsmiljöchef till Segment Produktion

Ort: Stockholm (Solna)

Mer information och ansökan här.

Arbetsmiljöchef till Segment Produktion JM AB

Om JM

JM är en av Nordens ledande projektutvecklare av bostäder och bostadsområden. Verksamheten är fokuserad på nyproduktion av bostäder i attraktiva lägen med tyngdpunkt på expansiva storstadsområden och universitetsorter i Sverige, Norge och Finland. JM arbetar också med projektutveckling av kommersiella lokaler samt entreprenadverksamhet, huvudsakligen i Storstockholmsområdet. JM ska i all verksamhet främja ett långsiktigt kvalitets- och miljöarbete.
JM omsätter cirka 15 miljarder kronor och har cirka 2 400 medarbetare. Företaget är noterat på NASDAQ Stockholm, segmentet Large Cap.

 

Tjänsten

Vi söker nu en Arbetsmiljöchef till JMs Segment Produktion, vilket omfattar produktionsenheter i hela landet. JM har höga målsättningar för sina medarbetares säkerhet, välbefinnande och hälsa. Med denna roll sätter företaget arbetsmiljöfrågan ännu högre upp på agendan. Syftet är inte enbart att vidareutveckla rutiner, utan även bidra till att förutsättningarna för rutinernas efterlevnad optimeras.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

  • Utveckla arbetssätt, produkter och verktyg för arbetsmiljö- och säkerhetsarbetet utifrån produktionsorganisationens behov.
  • Ansvara för att organisationen regelbundet får information och är uppdaterad gällande aktuella frågor inom arbetsmiljöområdet.
  • Delta vid utredningar av allvarliga incidenter.
  • Verka för att centrala arbetsmiljöavdelningen och HR-staben kontinuerligt tar fram relevanta och aktuella utbildningar inom arbetsmiljöområdet.
  • Medverka i arbetet med den strategiska planen inom området arbetsmiljö.
  • Analysera riskobservationer, tillbud och olyckor.

Du rapporterar till Segmentschef Produktion Anders Wimmerstedt och placering är på JMs huvudkontor i Frösunda/Solna. Resor, företrädelsevis till Malmö, Göteborg och Uppsala, förekommer på månadsbasis.

Den vi söker

Vi söker dig som har minst 4-5 års erfarenhet av att arbeta med arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor inom produktionen, i bygg- eller anläggningsbranschen.

För att trivas i rollen är du driven, en initiativtagare och föredrar ett strukturerat arbetssätt. Du bör trivas med den sociala dimensionen i arbetet, och triggas av att implementera in nya förslag, strategier och arbetssätt.

JMs kärnvärden är långsiktighet, engagemang, kvalitet, stilkänsla, lyhördhet och pålitlighet. Delar du dem kommer du trivas på företaget!

Kontakt

Vid frågor, kontakta Geraldine von Celsing, rekryteringskonsult, på 070-779 49 66 eller geraldine.voncelsing@talentia.se. Urval och intervjuer sker löpande varför du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt!