Arbetsmiljöingenjör, SCA Obbola, Umeå

Sista ansökningsdag: 11 november

Mer information och ansökan här

Sammanfattning

Dela annonsen via:    
KOMMUN: UMEÅ | YRKE: ARBETSMILJÖINGENJÖR
16 oktober 2018, kl 00:00| 11 november 2018 | Heltid, Tillsvidare | Fast månads- vecko- eller timlön |1| 22874561

Om dig

SCA Obbola söker nu en engagerad, driven och ansvarstagande Arbetsmiljöingenjör. Vill du göra skillnad och skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö? Då kanske detta är din nya utmaning? Du har högskoleutbildning, arbetslivserfarenhet inom arbetsmiljöområdet samt kunskap om lagar och avtal inom säkerhet och arbetsmiljö. Det är meriterande om du har erfarenhet från industrin. Du har ledaregenskaper och som person vill du skapa en positiv atmosfär och du visar respekt för andra. Du är nyfiken på andra människors drivkrafter och tycker att det är sporrande att jobba med attityd och beteendeförändringar gällande skydd och säkerhet. Du har erfarenheter av att arbeta med beteendebaserad säkerhet som verktyg för att skapa en stark säkerhetskultur. Du är på ett engagerat sätt med och driver på arbetsuppgifter och uppdrag på en högklassig nivå. Du tar initiativ och ansvar för de processer som gäller för den specifika arbetsplatsen och du verkar för ett gott samarbete inom SCA. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Din profil

Utbildning

Eftergymnasial utbildning två år eller längre:

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Arbetsmiljöingenjör kommer att arbeta med att utveckla SCA Obbolas arbetsmiljö- och säkerhetskultur. Du samarbetar på bred front i organisationen med ledare, medarbetare, skyddsombud och företagsledning. Som sakkunnig inom området har du stora möjligheter att vara med och påverka framtidens SCA Obbola. Som Arbetsmiljöingenjör kommer du att vara delaktig i SCA:s centrala arbetsmiljönätverk där företrädare från samtliga enheter finns representerade. I din roll kommer du även att leda och delta i olika förbättringsprojekt. Vi ser att du har vana att jobba med systematik och forskningsbaserade metoder gällande arbetsmiljö. SCA Obbola är just nu inne i en spännande fas med stora satsningar inför framtiden. Vill du följa med på den resan? Vi erbjuder ett arbete där varje dag är stimulerande, varierande och händelserikt. Du kommer jobba i ett team med engagerande kollegor. Hållbarhet, innovation och omtanke genomsyrar allt vi gör inom SCA och därför är vi intresserade av individer som vill göra skillnad och vågar tänka nytt. På SCA bryr vi oss om dig som anställd. Vi strävar efter en hälsosam arbetsmiljö som ger dig förutsättningar för ett hållbart och roligt arbetsliv, oavsett var du är i livet.

Övrigt

Arbetsplats

Umeå

Kärnan i SCAs verksamhet är skogen, 2,6 miljoner hektar i norra Sverige. Kring denna unika resurs har vi byggt en välutvecklad värdekedja baserad på förnybar råvara från våra egna och andras skogar. Vi erbjuder papper för förpackningar och tryck, massa, trävaror, förnybar energi, tjänster för skogsägare och effektiva transportlösningar. SCA Obbola tillverkar Kraftliner som är ett kraftigt, oblekt papper som utgör ytskiktet i wellpapp. SCA Obbola är en modern fabrik som efter omfattande investeringar i dag har ett helt nytt massabruk. Just nu utreder SCA Obbola en eventuellt ytterligare investering för att öka produktionen från dagens 450 000 ton kraftliner till 850 000 ton kraftliner per år. På SCA Obbola arbetar drygt 300 medarbetare.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Alma Gustafsson, Rekryteringsspecialistalmagustafsson@sca.com0702641227

Åsa Alvarsson, HR-chefasa.alvarsson@sca.com090-154253

Fackliga kontaktpersoner

Mikael Kassman, Unionenmikael.kassman@sca.com090-154192

Michael Larsson, Sveriges Ingenjörermichael.larsson@sca.com090-154149

Företagets adress

Linjevägen 33 Obbola

Postadress

SCA Obbola AB
Linjevägen 33
91380 OBBOLA

Telefonnummer

090154000

Sök jobbet senast 11 november 2018

Tjänsten är tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Varmt välkommen med din ansökan. Sista ansökningsdatumet är den 11 november.

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.