Arbetsmiljöingenjör, SSAB, Luleå

Sista ansökningsdag: 17 september

Mer information och ansökan här

Dela annonsen via:    
KOMMUN: LULEÅ | YRKE: ARBETSMILJÖINGENJÖR
22 augusti 2018, kl 00:00| 27 september 2018 | Heltid, Tillsvidare | Fast månads- vecko- eller timlön |1| 22763192

Om dig

Dina kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad arbetsmiljöingenjör eller motsvarande samt har god kännedom om arbetsmiljölagen, arbetsmiljöförordningen samt gällande föreskrifter. Dokumenterad erfarenhet från yrkesområdet är meriterande. Dina personliga egenskaper är viktiga. Som person är du noggrann, arbetar systematisk och kan uttrycka dig i tal och skrift på ett enkelt men tydligt sätt. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga samt kan möta både individen och gruppen. Körkortsklass B är ett krav.

Dina arbetsuppgifter

Som arbetsmiljöingenjör stöder du linjeorganisationens arbete med att kontinuerligt förbättra arbetsmiljön och höja medvetenheten i arbetsmiljö- och säkerhetsfrågor. Befattningen innebär att du är en oberoende expertresurs vid handläggning av arbetsmiljöfrågor inom SSAB. Placeringsort Luleå. Om tjänsten Vi arbetar riktat, systematiskt förebyggande och hälsofrämjande med hälsa och arbetsmiljö. På så sätt ska våra anställdas hälsa bibehållas och stärkas, olycksfall och arbetsskador ska minskas. Du kommer bland annat att: • Vara rådgivande i arbetsmiljörelaterade frågor och ta fram beslutsunderlag till linjechefer • Vara stöd till organisationen vid utförande av utredningar, kontroller och riskanalyser • Genomföra kartläggningar och mätningar samt interna revisioner • Ta fram informationsmaterial, rutiner och riktlinjer samt ta fram och genomföra utbildningar • Vara kontaktperson gentemot myndigheter, i huvudsak Arbetsmiljöverket Arbetssättet är aktivt och rådgivande på ett stödjande sätt. Medarbetarnas egna ledord på Arbetsmiljö & Hälsa är Lyhörd och Föredömlig. Vi erbjuder Ett spännande och omväxlande arbete i ett team av specialister inom arbetsmiljö och hälsa. Sista ansökningsdag 27 september 2018 Löpande urval och intervjuer kommer att ske under ansökningstiden vilket kan innebära att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten kontakta gärna Roger Strålberg, Chef avsnitt Arbetsmiljö & Hälsa, tfn 0920-928 60 Facklig information lämnas av Akademikerföreningen, Unionen och Ledarna som nås via vår växel på tfn 0920-920 00. Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

Övrigt

Arbetsplats

Luleå

SSAB är ett Norden- och USA-baserat stålföretag. SSAB erbjuder mervärdesprodukter och tjänster som har utvecklats i nära samarbete med företagets kunder för att skapa en starkare, lättare och mer hållbar värld. SSAB har anställda i över 50 länder. Idag har SSAB produktionsanläggningar i Sverige, Finland och USA. SSAB är börsnoterat på NASDAQ OMX Nordic Exchange i Stockholm och sekundärnoterat på NASDAQ OMX i Helsingfors. http://www.ssab.com/.

Kontaktinformation

Företagets adress

Luleå Luleå

Postadress

SSAB EMEA AB
Luleå
97188 Luleå

Telefonnummer

092092000

Sök jobbet senast 27 september 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.