Säkerhet-Hälsa-Miljö –Koordinator, Smurfit Kappa Sverige AB, Eslöv

Sista ansökningsdag: 10 november

Mer information och ansökan här

Sammanfattning

Dela annonsen via:    
KOMMUN: ESLÖV | YRKE: ARBETSMILJÖINGENJÖR
30 oktober 2018, kl 00:00| 10 november 2018 | Heltid, Tillsvidare | Fast månads- vecko- eller timlön |1| 22903396

Om dig

Brinner du för att driva förbättringar inom arbetsmiljö? Koordinera och stötta arbetsmiljöarbetet inom linjeorganisation och projekt? Analysera data och medverka till att skapa tydlighet för det systematiska arbetsmiljöarbetet? Då är detta jobbet för dig! Du är nyfiken på andra människors drivkrafter och tycker att det är sporrande att jobba med attityd och beteendeförändringar gällande skydd och säkerhet. Du har erfarenheter av att arbeta med beteendebaserad säkerhet som verktyg för att skapa en stark säkerhetskultur. Du har hög integritet och ett stort driv, är utåtriktad, pedagogisk och har förmågan att väcka engagemang. För att lyckas i arbetet behöver du även ha god analysförmåga och vara strukturerad. Vi ser även du har förmågan att arbeta med eget ansvar.

Din profil

Utbildning

Eftergymnasial utbildning kortare än två år:

Kompetenser

 Arbetsmiljö (OHSAS 18001)

 Miljöutbildning

Språk

Engelska:

Körkort

 B

Arbetslivserfarenhet

Skyddsingenjör:Mindre än 1 års erfarenhet

Arbetsmiljöingenjör:Mindre än 1 års erfarenhet

Dina arbetsuppgifter

Du är den verksamheten vänder sig till i frågor som gäller lagstiftning och Eslövsfabrikens riktlinjer inom arbetsmiljö och miljö samt den praktiska tillämpningen av dessa. Arbetet innebär också att du aktivt följer upp och analyserar verksamhetens SHE-arbete och identifierar och driver förbättrings- och avvikelserelaterade aktiviteter och projekt. Du medverkar och vid behov leder du aktiviteter som främjar det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du arbetar aktivt med att stötta verksamheten gällande kemikalier. Bevakar och förmedlar förändring i miljölagstiftning. Medverkar vid tillsynsbesök, besiktningar och revisioner. Jobbet ställer krav på att du som söker har utbildning inom arbetsmiljöområdet. Du har några års arbetslivserfarenhet från industrin och ett stort intresse för arbetsmiljö, säkerhet- och miljöfrågor.

Övrigt

Arbetsplats

Eslöv

Smurfit Kappa koncernen är Europas största och en av världens ledande producenter av pappersbaserade förpackningar med ca 46000 anställda på 370 produktionsenheter i 35 länder och med en omsättning på ca 8,6 miljarder € 2017. Smurfit Kappa Sverige AB, med huvudkontor i Eslöv, utgör den svenska organisationen med ca 700 anställda på 11 enheter. Vi täcker hela kedjan från papperstillverkning till konstruktion och produktion av hållbara, praktiska och innovativa förpackningar i wellpapp. För mer info se www.smurfitkappa.se eller vår mikrosajt www.openthefuture.se.

Kontaktinformation

Kontaktpersoner

Ismo Grönholm, Kvalitetschefismo.gronholm@smurfitkappa.se

Företagets adress

Verkstadsvägen 18 Eslöv

Postadress

Smurfit Kappa Sverige AB
Box 1104
24126 ESLÖV

Telefonnummer

041368000

Sök jobbet senast 10 november 2018

Arbetsgivaren vill att du ansöker via deras webbplats.