Site Safety Manager, Stockholm Exergi AB, Stockholm

Sista ansökningsdag: 20 maj

Mer information och ansökan här

Som ett led i att ytterligare lyfta säkerhetsnivån och arbetsmiljön på Stockholm Exergis anläggning för el- och fjärrvärmeproduktion i City söker vi nu ytterligare en Site Safety Manager. Du kommer att vara en nyckelperson som tillsammans med befintlig Site Safety Manager leder arbetsmiljöarbetet framåt, samordnar och visar vägen mot en sund och säker arbetsplats. Du kommer också kunna verka som organisationens BAS P och U. Arbetet som bedrivs inom våra anläggningar omfattar framför allt våra kraftvärmeverk och dess processutrustning, men även fastigheter och andra byggprojekt. Inom våra anläggningar pågår ständigt arbete med underhåll och reinvesteringar.

I denna utvecklande roll ska du leda och samordna vårt förbättringsarbete inom arbetsmiljö- och säkerhetsområdet bland annat genom att förbättra och utveckla rutiner, följa upp, auditera, rapportera, dokumentera samt utbilda den egna organisationen i grundläggande rutiner och säkerhetskrav samt omvandla det till praktisk verksamhet inom våra anläggningar. Du kommer att samarbeta med övriga medarbetare samt vårt tvärorganisatoriska Safety Team för att tillsammans skapa en effektiv organisation där din roll har som huvudfokus att eliminera tillbud och olyckor. Du kommer i din roll att komma i kontakt med många personer såväl inom Stockholm Exergis organisation som med våra entreprenörer. Du har förmågan att agera på ett professionellt sätt där du står för Stockholm Exergis värderingar och du kan förmedla dina ståndpunkter på ett lugnt, tydligt och pedagogiskt sätt till omgivningen både i tal och skrift.

Vi erbjuder dig

Som en av två Site Safety Managers får du stora möjligheter att påverka Stockholm Exergis arbetssätt inom anläggningarna. Stockholm Exergis målsättning att skapa en sund och säker arbetsplats utan olyckor är en stor utmaning som du är beredd att anta. Hos oss får du vara del av en stark teamanda och en kultur som präglas av värme och ömsesidig respekt. Du ingår i ett nätverk som drivs av företagets Arbetsmiljöchef.


Dina kvalifikationer

Du har en teoretisk utbildning från högskola inom relevant teknikområde eller relevant yrkesteknisk utbildning. Du har arbetat som arbetsmiljöingenjör eller kanske inom området projektledning och projektering inom processindustri. Eller så har du skaffat motsvarande erfarenheter på annat sätt. Du har en nu gällande certifiering BAS P och BAS U, behörighet normal.

Som person har förmågan att hantera flera frågor samtidigt utan att tappa fokus på målet. Som en av våra Site Safety Managers måste du även kunna driva dina åtaganden till ett avslut som ger Stockholm Exergi en väl fungerande och säker arbetsplats.

Du har ett starkt intresse för att förbättra arbetsmiljö och arbetssäkerhet.

Intresserad?

Välkommen med din ansökan senast 20 maj, urval och intervjuer görs fortlöpande så inkom gärna med din ansökan så snart som möjligt.

För mer information kontakta Mats Claesson (telefon 070-693 4967 eller mail mats.claesson@stockholmexergi.se).

Fackliga representanter är: Ledarna, Hamid Koochaky, 08-671 70 00 Unionen, Magnus Gårdenberg, 08-671 70 00 SEKO, Jan Persson, 08-671 70 00 Akademikerna/Sveriges Ingenjörer, Anders Marklund, 08-671 70 00